celsius och lila fingrar.

Idag vaknade vi båda till vid 5 på morgonen, sen efter någon extra timmes vaknande så hoppade vi ut till verktygen. Anton klippte gräset medan jag trimmade och plockade ogräs. Slutade med att mina fingertoppar var ljuslila. Inomhus fick vi också gjort en massa saker, dammtorkning, dammsugning, diskning, ut med sopor och in med fräscha soppåsar. Igår var vi till affären och handlade lite mat så det finns för veckan ut. Passade även på att köpa två Celsius drickor, velat testa dom ett tag så nu blev det;
Jordgubbe och kiwi (inte kolsyrad) dessutom inte favoriten.
 
Och sen den vi tyckte va godast. Citron och lime (kolsyrad)
 

Diner 45

Idag har vi vart på Diner 45 och det var superduper gott! Restaurangen har 50-tals inspirerad inredning. Det var riktigt fint där inne. Ett stort grattis till fina Anita som vi firande! 
'Fabulous burgers'
 
Antons hamburgare
 
Min hamburgare 
 
Jag och Anton delade på en söt Ben and Jerry's milkshake, cookie dough med grädde och kolasås.
 
Och självklart kunde vi inte hoppa över efterrätt! Så vi delade på en riktigt stor raspberry Cheesecake med hallonsås och grädde.
 
 

ännu mer nya saker..

Blivit lite förtjust i att handla på sistone.. Idag tog jag bussen för att träffa mamma, Aiza, Sofie och Sandra. Sofie och Sandra åkte iväg så resten av oss gick för att kolla på en ny väska åt mig. Skulle igentligen köpt en brunare och större med hittade en mindre och ljusare som passade mina nya skor bättre. Är ganska nöjd med väskan men lite fundersam ännu, den är två färgad så jag har inte tagit beslutat än om jag verkligen tycker om den. Sen köpte jag ett till gelénaglack, en ögonbrynspenna och heat defence. Efter allt shoppade så blev vi hungriga och gick till kebabhouse. Hamburgare till mig, kebabtallrik till mamma och pannkakor till Aiza.
Riktigt gott!
Nu sitter jag på bussen påväg mot skåre för att få träffa mina fina vänner. Vi får se vilket bus det blir idag. 

ocean drive

Målade naglarna med ett av de nya naglacken igår. Jag tycker färgen är ganska fin, känns lite annorlunda att inte ha rosa naglack. Passade även på att måla tånaglarna så nu matchar händer och fötter.
 håller riktigt bra, sen ska man ha gel topcoat över.
Just nu är jag och Anton påväg för att hämta vårat paket som har kommit. 

Marieberg

För några veckor sen tyckte jag och Anton att vi skulle ta en mini semester till västkusten, vi började kika runt för några dagar sen på en camping som var pirat inspirerat. Man kunde bo i koja så vi tyckte det lät kul att leka pirater i en vecka. Men så kom Anton med en fantastisk idé! Istället för att spendera pengar på en kort resa så tyckte han att vi kunde shoppa för ungefärlig summa. Så igår åkte vi till Marieberg och fyllde hela bilen med saker. Vi var där från 11.30 till 18.30. Blev väldigt många timmars intensiv shoppande. Tur som var fanns det buffé på bygget, så där åt vi oss mätta så vi klarade av resten. 
Fyra par nya skor, två skjortor, en grå t-shirt, en beige Large tröja, en grå stickad tröja, en grå långärmad tröja med hög hals, tolv par trosor, grå munktröja med matchande mjukisbyxor, rosa hörlurar, tre gelénaglack, body butter hallon, mini kanin högtalare, vitt skrivblock, rosa pennfodral, vit rosa miniräknare och post-it lappar (i pennfodralet). 
Det var alla mina inköp, utöver det blev det kläder till Anton och en Asus surfplatta. 
RSS 2.0