Last day of 2012, and I welcome 2013 with a smile on my face

Live with a smile on you'r face and the world will be a summer day every day '

What girls don't understand, but I do? I am a man!

Can you resist this? I know I can't

I miss it, to much.

Känns som om efter varje minut att det gått en timme, men ändå är jag inte trött? Hela natten gick åt spillo, varför ska man ha nätter när man inte somnar? Får se om min natt kommer någonstans under dagen, blir nog annars att träffa Bea i stan idag annars!

Christmas presents 4 days after Christmas? Well yes, thank you big sister!

En mascara och en väldigt stark och glittrig grön ögonskugga från makeup store!
tack min fina stora syster Beatric, love you!

Christmas tree, the beauty of nature

 
 

Underbara jul, du kommer som vanligt varje år


 

Can i see you in another chapter? Because I'm going to close this one.

Du var nog det vackraste på jorden, innan jag förstod att det inte va jag som var idioten

I alla dessa lägen, så har det vart mitt fel. Så nu min fråga till dig är, vad var det jag gjorde fel? Att jag slutade svansa efter dig, dag och natt? Att jag tröttnade på att älska som en galning? Att jag gjorde så du fick känna hur det kändes att stärva efter någon som inte visade någon värme tillbaka? Jag vet ärligt nu att det var inte jag som betedde mig dumt åt, du fick mig att tro- Vart enda steg jag kunde ta skulle bli fel och jag skulle falla till marken.

Du fick mig att sträva så mycket, att jag orkade inte fortsätta mer. Det fanns vissa saker jag inte berättade för dig, du gjorde inte det heller. Men våran skillnad va att jag såg och förstog. Du såg aldrig, du förstog inte heller men du fortsätte att tävla om skiten i livet. Det du står imot som mest, det som fick dina ben att vika till marken när du fick reda på det. Önskade faktist att jag en dag kunde berätta för dig om det som hänt och efter att du berättade för mig om den tragiska händelsen fick mig att samla mod och berätta för dig. Men icke, du fortsätter med ditt liv och fortsätter förmodligen tro att jag haft det så vackert. Lilla du, du är den mest blåögda jag vet. Hoppas du nån dag kan se världen som den är. Du fick mig att känna mig som ett ruttet äpple, bara så du kunde ha någon som alltid skulle älska dig. Jag gav upp och du började inse, du började sträva så som jag en gång gjorde men du fortsätta att försöka intala att jag var den som gjorde fel. När jag sa att jag ''insåg'', att jag ''förstog'', jag insåg bara mer och mer att det var inte mitt fel att jag sjönk till botten av havet, du var stenen på snöret. Så jag knöt av snöret, och stenar kan inte simma så du var tvungen att låta någon annan ta upp dig.
Så skör, så oklok.
 
 
Vänder mig till den jag älskar och som ÄLSKAR mig lika mycket tillbaka.
När mörkret drar sig över, tänd ett ljus och gläd dig av det lilla.
RSS 2.0