In sandra's house

Sitter med Iulia i Sandras rum med Sandra också, vart ute och hoppat på henne studsmatta och vi har inte gjort så mycket så vi får se vad som händer lite längre fram på dagen. Det lyser men det blåser så fruktansvärt mycket, önskar att vinden försvinner och låter solen skina ett tag till. Kom till Deje igår och hade det kul, Patrik, sandras bror var med lite då och då. Har inte så mycket att skriva för det var inte så länge sen jag vaknade så vi har inte gjort så mycket än.

Litet besök

Bettina, Björn, Marcus och lilla Isac kom in på gårn och ville hälsa på oss, så sitter dem i köket och snackar förfullt med mina föräldrar. Kom hem från skolan för ett tag sen och det känns som om vi inte ens har haft några lektioner alls idag fast det har vi ju haft. Sitter inne på mitt rum och lyssnar på musik och sjunger med, (som vanligt..) Fick Jonathans gamla högtalare och sånt så sitter och dunkar musik jätte ofta nu. Idag hade jag planerat att göra lite läxor och arbete som jag ligger efter med så jag kan komma ikapp och verkligen satsa på skolan nu. Imorn skulle jag förmodligen va med Elin och Emmelie tror jag Elin snackade om.
Love my lipgloss!

Rubrik:

Vad världen har blivit beronde av tjejer och köket..

wow, hur går det här?

Känns som allt är ett pussel och ingen pusselbit går ihop med varandra.
 
Ligger i min säng och tänker på hur livet ser ut, Skriver med matilda om lite allt möjligt medans jag drömmer mig iväg till den jag gillar. Vart med Frida hela helgen, solat, fotat runt lite med hennes pappas kamera. Vart ett jätte underbart väder hela veckan så jag blir lika glad som små barn som leker. saknar tiden som liten, allt var så enkelt. Saknar det så himla mycket. Tror jag är kär? Tror inte han har fattat det riktigt.. Gud vad kompicerat allt ska va? Nu är det sommar tid så jag har ändrat klockan en timma fram så inte det blir mer komlicerat. Ska väl snart stänga av dator och sova så jag orkar vakna till morgonen. Sov så gott och dröm sött, ha det bra och må gött!
kram sara

Jag älskar dig Jonathan

Vad håller jag på med? Så här beter man väl sig inte? Jag har sårat dig många gånger och du har tagit smällarna, Vi har bråkat så jävla mycket. För mycket, Jag ger mig. Vi har aldrig vart så tajta som jag vill att vi ska vara, tiden är svår för både dig, mig och vår familj. Jag vill kunna titta dig i ögonen och bara säga att jag älskar dig! Men det går inte? du är för långt bort. Känns som jag inte hör hemma här, jag och min dumma attetyd och inställning på saker och ting. Jag trycker ner er, men mest av allt bror så är det nog du som har fått stått ut med mest. Du har vart med om så mycket som om jag vet inte vad! Du skriker och skriker på mig, jag börja fatta. Har behandlat dig som skit. Jag älskar dig storebror och jag önska du kunde säga det samma efter allt jag gjort mot dig. Jag vill va den lilla syster du vill att jag ska vara men jag tar hela tiden fel väg. Visa mig vägen och vi klarar det tillsammans.
Jag gör fel men broder du måste hjälpa mig, förklara så jag förstår. Jag är inte så klok som du är, jag är inte så duktig som du är. Jag vill ha din hjälp så jag kan bli en bättre person. Jag kan inte säga att jag är en dålig person men jag kan säga att jag är inte lika bra som alla andra. Du vet att jag inte är det, för du känner mig. Vill säga det samma men du stänger in dig när jag vill komma dig nära, jag vill komma under ytan och lära känna dig om på nytt. Jag vill komma dig nära och va din ''Lillasyster''. Vi är syskon men vi beter oss inte som det? Lyssnar på alla som har det så underbart med sina syskon och tänkt ifall vi kunde ha det så underbart som dom andra har? Vi är inte dom andra men jag tror du håller med mig om att vi bråkar för mycket.

~Jag älskar dig och vill inte tappa dig en gång till, jag skärper mig för våran skull. Tillsammans, jag lovar vi kommer klara det! jag ska kämpa för dig bror och våran familj vi klarar det här!~

____________________________________________________________________________________________________________

Hej där! Nu kan man verkligen säga att det var ett tag sen jag bloggade, det har gått 6 dar sen jag bloggade sist. Har  tänkt att blogga så många gånger men jag har aldrig tagit mig tid till det. Fast jag har nästan inte gjort något denna vecka som har gått, vart hemma och hjälpt till där. Igår eller i förr går kanske, så hämtade mamma Aiza och så passade vi henne. Gud vad söt hon är och vad stor hon blitt! Imorn är det skola, igen och igen.. Orkar inte med skolan fast jag måste ändå. Inlägget blev inte så långt som jag trodde det skulle bli. Solen lyser och vinden viner, snart är det dags! Håller på att spara ihop till en system kamera, siktar på 3 tusen-5 tusen så jag får en bra en. Tror ag nästan sovit hela dan idag, men var inte vaken så länge igår? Vill åka med pappa på hans motorcykel men han tycker det inte är tillräckligt varmt än så jag är besviken på vädret.
Så fina.
Jag gillar att skämma ut mig själv.

Ett tag sen.

Sitter hemma hos Frida i ''datarummet'' vi har legat i sängen hela dagen och bara tittat på tv/film. Vart här ända sen i Fredags fast på lördagen åkte jag hem en stund för att bror min fyllde år så då åkte jag hem så jag kunde va med och fira han. Efter allt firande så åkte jag tillbaka till Frida och ännu senare på kvällen så bar det ut med några och min bror.. Vart världens underbaraste väder denna helg och jag hoppas det blir bättre så man kan ligga ute och sola utan att frysa i sönder. Håller på och säljer lite saker på blocket så att jag kan få råd med en system kamera så att jag kan ta fina bilder til sommaren! Frida sitter brevid mig och tar lite kort med hennes pappas system kamera, gud vad jag vill ha den!
allt för mig! :*

Får nästan panik.

~Gråter när ingen ser eller hör, ingen förstår eller lyssnar. Jag bara ligger där i mitt lilla hörn och gråter tills kroppen lägger av~
 
Ligger i min säng och det känns som världen krymper.. Har inte sovit så mycket dom sista veckorna/månaderna, orkar inte med mer, känns som om vägen aldrig tar slut och jag bara faller ihop och skriker. Jag är förvirrad och jag vet inte vad jag ska göra. Gamla känslor kommer tillbaka, eller.. dom försvann aldrig helt efter att jag gjorde slut. Ett stort misstag att släppa en sådan ottroligt bra kille! Jag ångrar mig men jag vågar inte förlåta mig. Har inte så mycket och skriva om för jag har inte gjort så mycket för det blir helt enkelt bara för mycket med att göra mer.
 
~Jag vill se dig, jag vill höra dig, jag vill känna din kropp tätt intill mig. Som förr när det var du och jag~
 

IN THE TÄLT!

bra engelska där uppe? Sitter i Fridas tält på hennes gård och vart med henne hela helgen. Åt på manna förut med hon och hennes pappa, super gott! Jag och Frida skypade med Kasper och Pedman igår, Goa pojkar där! Vi gick och la oss eller rättare sagt vi somnade runt nio tiden imorse och så vaknade jag vid 12 och frida vaknade runt 1 tiden.
Biatch, please.. We're sexy and you know it..
RSS 2.0