I might be addicted to new stuff....

UNDERBARA NELLY.SE!

kikade runt på nelly och fann en beige vinterjacka med fluffig luva, en svart fin klänning (tänkte ha den till nyår) och ett läppstift till Fiffi som hon ska få till jul (det var förbestämt att hon skulle få den). Gud vad jag längtar tills sakerna kommer! Ska bli riktigt spännande!
 Hade studentrabatt så det var en riktigt rolig bonus. 

Nya saker från Ikea!

Idag åkte jag och Anton ut till ikea och köpte lite saker där, vi fick med oss hem;
en vit filt, en vit-grå filt (till husvagnen), en kudde (till mig), ett dra-på-lakan, vita galjar och tre blockljus.
Sedan åkte vi till välsviken, där köpte Anton ett par vita short och en blå t-shirt. Sen så köpte vi en present till Emil men det kan jag inte avslöja för vi ska fira han imorgon. 
 
funderar på att köpa något från nelly, får se..

Two years of love

Vilken underbar dag! I torsdags så kom jag hem till en sovande prins som hade köpt detta åt mig; 
Gud vad söt!
På fredag morgon kände jag mig lite krasslig så jag stannade hemma, skulle igentligen slutat vid 11 igår så vi låg hemma och sov tills jag igentligen slutade sen bar dagen av! Vi åkte in till stan och tittade om mongolian var öppet, det var det dock inte. Vi gick då istället till Tai Loon och åt buffe. Lika gott som förra gången vi var där. Sen tog vi en mini promenad genom stan och gick till Sandy's. Riktigt gott!
Efter Frozen yoghurt började vi gå runt i affärer.
Anton köpte bl.a. en gul jacka, skärmrengörare, trådlöstnätverkskort, tangentbord och datamus. Det jag fick med mig hem blev;
en hållare till sminket ( det blev för jobbigt att ha allt i en enda burk)
 
Sen ville jag ha något som jag kunde mysa med i hemmet och en varm mössa till kallare dagar.
 
Sen kikade vi in på Stormberg och gud vilken snäll kassörska! Nog den trevligaste jag mött på länge och hon verkligen behandlade mig som en vuxen människa. Kändes ganska bra. Där köpte jag ett par annorlunda träningtights och en tränings t-shirt. Tyckte detta var ett spännande köp.
 
Och bara för jag är jag så kände jag behovet till att köpa denna helt FANTASTISKA 
skrubborste...
(för en liten gladare diskning)
Efter allt shoppande så gick vi på bio och tittade på Medicinen , den var riktigt bra med dock var det bara jag och Anton som var de yngre där. Nog en film mer för de som är 30+. Efter det blev det promenaden till bilen för att sedan åka hem. Dock kunde det varit dubbel så romatisk om vi inte hade varit så hostiga av oss, men det gick att ändå.
Idag blir det nog en väldigt lugn dag, enda körningen blir väl till affären för att köpa lite mat så jag klarar mig för veckan. 
 
 
 
RSS 2.0