rainbow and sunshine

Hade inget för mig i morse så jag tänkte att jag kunde sminka mig lite. Fick för mig att jag ville ha lite olika färger och här är resultatet. 
 
Helgen startade jag med att plocka undan skräp, dammsög och tog hand om all disk. Det känns skönt att jag har fått allt det gjort så kan jag ta det lugnt resten av veckan.

melonglass

Jag mixade lite melon och frös ner det i mina nya glassformar. Jag tyckte inte det var så himla gott, tycker om när melonen är vattnig och inte i allt för fast form. Var ute och joggade förut och sen när jag kom hem körde jag benövningar, magövningar och armövningar. Känns riktigt skönt, så nu sitter jag i soffan och ser på TBBT. Blev ännu lyckligare när jag fick reda på att min prins kommer hem tidigare än förra gången. Ska bli skönt att se han igen.

händerna upp i taket



Min älskade sa att jag skulle kika i soffan och se något sött. Håller verkligen med han, Tassi heter denna guldklimp!
Nästan hela dagen har jag städat och lagat mat, med små pauser för att kika på när min prins spelade och för att måla naglarna. Nu ligger jag ensam hemma och längtar redan tills att kärleken kommer hem, sisådär i slutet av veckan. Nu ska jag stänga av mig och mobilen så vi båda kan vara fulladdade tills imorgon för en helt ny och spännande dag.

Cheesecake och kärlek

uff! är man ensam hemma i en vecka så börjar man verkligen sakna sin kärlek. Ville överraska han med något riktigt gott när han kom hem och då tänkte jag Cheesecake. Har alltid trott att det har varit krångligt att baka men icke då! hyfsat enkelt och väldigt roligt :) Resultatet blev inte krångligare än en fryst vit Cheesecake med hallon på.
RSS 2.0