HA-HA

''Vit Löken'' gilla min status.. Undrar vem det är igentligen? :o

Fru sol ler mot världen och jag ler tillbaka

Idag ska pappa köra upp mig till Matilda och sen ska vi ta bussen in till stan för att leta paket till vår älskade och blivande ''fjortis'' så det kommer bli roligt. Enlil skulle med tror jag med hon är okontakt bar, så vi får hoppas att vi får tag på henne. Bara älskade hur jag vaknade, solen sken in i mitt rum så det väckte mig, UNDERBART! Sitter inne på mitt rum och funderar på om jag ska gå ut och gå en sväng, dricker vatten ur en flaska men det börjar bli äckligt för solen värmer den.
var på ett café med pappa och syrran igår och smaska på nån go bakelse
image description
image description
töntar, fast mina töntar som jag älskar

Long story, short

avslutar med ett egokort från påskfirandet. Bilder kom som lovat.
54 av 757

1 vecka och lite mer

I en vecka så har jag vart utan dator och mobil telefon, bara för att jag inte var snäll. Fast jag fick nog det jag förtjänade, får tillbaka mobilen imorn för jag skötte mig inte idag så jag måste verkligen börja sköta mig för att få behålla mina saker. Håller på och ladda ner massa bilder till dator, 757 styckna bilder är det som håller på att laddas ner. Bilder sen ett år tillbaka, ska försöka att lägga upp så många bilder som jag kan. På påsken så hade vi besök av Björn, Bettina, Marcus, Filiph och lilla Isac som inte är så liten längre. Kommer nog ett inlägg lite senare eller imorn med massa bilder hoppas jag, ifall jag orkar. Ska lägga mig i sängen och tjocka mig med godis, ha det bra!

Påsken är..

Underbar! Älskar påsken, så himla underbar! Gillar ni påsken? jag verkligen älskar den, den ligger tvåa bakom julen. Vill gå påsk kärring i år men på ett sätt så vill jag inte det, annars blir väl det att ligga hemma eller något? Hanna fyller år om 8 dagar tror jag det blir, den 13 april och det är den fjärde idag. Sitter och tittar ut genom fönstret på våran vackra klarälv! Så fin utsikt vi har här, Lyssnar också på musik men det hackar ganska så det är svårt att lyssna i ro.. Pappa ska åka iväg för att träna med Björn, ''Bryggare bobs orkester'' kallar dom sig fast dom bara är två? Meningen är nog att det ska va lite komsikt tror jag. Sitter nu inne på Jonathans rum och lyssnar på musik istället, äter något Sofie har gjort, Popcorn och något på men det var gott!
Ego tjej
RSS 2.0