Naturhistoriska museet i Norge

Gillar verkligen haren med geväret, blir så glad av den! Sista natten hos mamma ikväll. Vi tar bussen som går 18.15 och kommer hem runt 21.15-21.25 nånstans där imellan. Ätit en massa glass och tar väl lite mer snart igen fast först ska vi gå ner till affären och köpa någon choklad bit att mumsa på. Säger godnatt för ikväll och godmorgon tills imorn!
ps. Hannah jag köpte en sak åt dig

Konst eller klotter?

Tycker det är smutsigt vackert.

Norsk chokladpudding

Köpte ett paket med färdig blandad choklad puddig. Först värmde man på chokladpuddingen och sen öste i det i en burk för att sedan låta det svalna. Kan verkligen inte säga att detta var gott så jag rekomenderar er verkligen inte att köpa det. 

Glass kan ätas var som helst, när som helst året ut! och fika..

Har är ett stort TILL EXEMPEL på vad jag inte tänkte hålla på och äta, men så har jag redan ätit ett X antal glassar- Mission faild

Äkta ormskinn

Försökte men gav upp efter ett tag

Orkade inte göra något mer, kanske hittar fram till pennan lite senare ifall jag får för mig annars börjar jag nog på en ny och gör det också halva vägen.

Försökte men gav upp efter ett tag

Orkade inte göra något mer, kanske hittar fram till pennan lite senare ifall jag får för mig annars börjar jag nog på en ny och gör det också halva vägen.

Hello mother nature!

sova, äta, leva, le. Repeat.

Mitt liv i stort sätt
Sova
äta
leva
le
 
sova
äta
leva
le
 
-||- x10000000
 
The freaking banana smiles, you should smile it to!
Darling, you saved me. I want to give you a smile, shine up your beautiful face with a perfect smile. So darling, smile for me. Let the hole world see your smile.

In norway, pinky makeup and new clothes

Kände verkligen att den dära bonne saken, shortgrejen var super nödvändig till sommaren! Alltid lika skönt med nya kläder till både mig och min stackars garderob. Vart hos mamma hela helgen och stannar tills på onsdag eller torsdag, får se vilken dag som det blir. Pallrat runt nere i ''sentrum' sen 4 idag så mina ben är lite trötta. Ska snart äta laxburgare och ris så det ska bli jätte gott! Till helgen ska jag va med mina tjejkompisar och ha lite middag och övernattning, ska bli mysigt! 
Längtar tills sommaren

Vi var ju perfekta för varandra, vad hände?

Då allt går som man verkligen inte vill, hur ska man ta sig till då? Försöka och försöka, har försökt länge nog och jag tror mitt huvud inte orkar med mer. Men jag slutar inte försöka, har svikit mig själv tillräckligt länge nu. Det är slut på det. A lost girl who's trying to find her way out.

-Vi va perfekta, du och jag tillsammans. To be lost is hard, you lose so much.

Sitter här och känner hur långt ifrån allt är. Förstår inte varför, varför blir det så här? Varför drar jag mig ifrån så mycket? Vill inte förlora något mer, förlorat så mycket som betytt allt för mig. Vill ha kvar det lilla jag har, det lilla jag har att leva för. I have to calm down, take it easy. Måste lära mig att vara lycklig igen, le på riktigt. Det ända jag gör och gjort är att tänka på vad som gör mig glad och vad som gör mig ledsen men all lycka jag finner blir till olycka? Beror det på saknaden? Att jag ångar mina val? Hur ska jag kunna se till att min omgivning håller sig glad och mår bra när inte ens jag gör det? Alltid fått gett lyckan jag behövt mer än allt bara för att få omgivningen glad. It is never someone that can tell when I feel bad, I feel bad all the time. Går dagar, veckor till och med ibland månader innan jag ens visar någon ledsen min? Tror inte på att något blir bättre av att visa sig ledsen? Ska ett par ''stöttande'' ord hjälpa? Hur ska det kunna hjälpa mot att hela sinnet mår dåligt? Ibland kommer lyckan, den bara slår till ibland. Det är sånt man mår bra av, sånt man alltid vill ha. Mår man inte så bra hela tiden och sen så plötsligt bara händer lyckan? Man blir så överlycklig! Allt blir så underbart och lyckligt. Men nästa dag så orkar man knappt stå men forsätter gå. För man måste. Påtal om inget alls, jag vill skaffa en tatuering. Ett hjärta, för kärleken, för min tro på kärleken. Kärlek är allt för mig, det är det som får mig lycklig, det som får mig ledsen. Kärleken är det som får mig till hur jag är, hur jag tänker. Tänker alltid på kärlek, den är så underbar. Alla har kärlek att ge och alla har kärlek att få. Funderar också på att färga håret lila närmare mot sommaren eller tidigare, men får se.
Ska lägga mig ner nu och läsa en bok, ta det lugnt. Försöka finna ro i min lilla tillrörda värld.
The person you see is not the person I see. You all see me but I see me from the inside, the really confused me. Alla är nångång lite förvirrade, finns inget som är helt säkert. Du kan trampa snett och bryta benet. 

En riktigt vacker tös

Hade söt besök i helgas, hur sött är inte det? Mamma var hemma hela helgen och åkte imorse. Tråkigt att vi kan ses så lite men glad för de gånger vi kan ses! Var och tränade förut och sen hoppade jag in och tog en skön kall dusch så nu är jag ren och fin. Tänkte försöka att varva ner lite mer på kvällarna och se ifall jag får det enklare med att sova så jag ska lägga mig och läsa en bok. Får se ifall det hjälper, gjorde inte det förr men kanske nu. Får hoppas. Förra terminen läste jag en bok som heter Vingklippt ängel  av Berny pålsson och nu tänkte jag läsa hennes andra bok Känn pulsen slå. Tror den också är riktigt bra. Boken vingklippt ängel kunde jag knappt sluta läsa dessutom skriver hon om hennes liv. Väldigt intressant. Känns som vi kommer få en fin morgon imorn, hela min kropp hoppar av lycka men ändå besvikelse. Vad kan man göra? Och vet ni vad? Snart är det alla hjärtans dag! Gud vad fantastiskt! Gillar verkligen den dagen eller man kan nästan säga att jag har blivit kär i Alla hjärtans dag. Vilken underbar dag, en dag man har tillägnat åt kärleken och romantiken. En enda speciell dag på året då alla går runt och visar extra mycket kärlek. Är helt förtjust i romantik, blir så lycklig av det. Enda sen februari månad startarde har jag vart glad att det skulle snart vara alla hjärtans dag. Nu är det bara 3 dar kvar til romantikens speciella dag och jag är jätte lycklig och har en massa kärlek att geOrdet kärlek har en stor mening för mig, att vara  kär är något helt fantastiskt. Att känna sig behövd  och omtyckt. Känna lyckan och kärleken  enas och bli till en helt perfekt känsla. Finns det någon mer där ute som blir lika lycklig av  kärlek  och  alla hjärtans dag  som vad jag blir? eller ni kanske blir ännu gladare? Jag önskar er alla en riktigt  romantisk och underbar alla hjärtans dag!

Bilder från igår

Härliga kyliga vintern men hoppas verkligen att solen stiger fram snart. Var jätte trevligt på utedagen, gick för det mesta bara runt men fortfarande jätte mysigt! Nyligen bäddat ner mig i sängen men är inte säker än om jag ska stanna eller gå upp. 

Hoppar i varma kläder för idag ska vi ut i kylan!

Froosh-It's ok, It's only fruit. Tyckte den lilla burken såg både söt och god ut så jag köpte den och activia tills idag för våran utedag.  Ska ut på isen idag och pimpla som förra året. Det är väldigt trevligt, sitta med kompisar i kylan med tjocka kläder på sig och bara prata strunt en hel dag. Hoppas inte mina fötter eller händer fryser utav, det vore inte lika trevligt men det är något man kan leva med nångång ibland. Nyligen packat klart och står redo! Bye
RSS 2.0