Mobil inlägg

Sitter på trikken(spårvagnen) påväg till Ikea för att köpa lite saker till lägenheten mamma bor i. Köper väl lite glass där borta också! Gott gott!

Gott, Bad, Syskon, Annat och Vikingskipshuset (vikinga museum)

Ni kanske kan se hur vi ser på varandra men förstå, det gör ni aldrig.

Känner att jag har lust att skriva av mig lite granna, velat det ett tag men har nog bara vart för lat för att ens försöka logga in. Sitter i en lägenhet i norge, mamma jobbar i norge och bor ihop med två danska flickor och en svensk kille. Dom är jätte trevliga och allt ser jätte fint ut här borta! så vi ska stanna här tills fredag, kom hit igår.  Saknat mig fina mamma! Idag har vi vart och handa lite godheter och god mat som vi ska tillaga sen. Sitter i ett hörn, lyssnar på musik och tänker på min vackra pojke som är kvar i sverige, saknar honom så! Allt i livet känns så enkelt, allt ler åt mig. Tagit nya tag sen jag fann dig. Du får mig att vilja fortsätta, du får mig att verkligen känna att någon finns där. Det finns nog ingen som förstår hur mycket du betyder för mig. Du är helt perfekt i mina ögon!
Jag var helt mörbultad och försvunnen, du läkte mina sår och hjälpte mig hitta ut. 
~You're my prince and I'm you're princess~

Allt jag kommer uppleva, vill jag ha med dig vid min sida. Alltid. 

Jag har tappat bort mig själv men det känns bra, för jag har inte försvunnit. Längtar tills jag kan komma hem och hålla om min prins i hans slott! Hmm, har glömt bort vad jag tänkte skriva.. Men men! Alla ni där ute får ha det så bra, se till att ge världen ett stort leende! Lys upp någons dag men ditt fina leende! 
Puss och Peace to you all good people!
-In my eyes, every one is good at some point.
 
 
RSS 2.0