well hello Mr. kitty





Banan och jordnötssmoothie

 
1 mogen banan
3 dl mellan eller lättmjölk
1-2 msk jordnötssmör 
eller 2 tsk tahinipasta (sesampuré) 

Skala och skiva bananen och frys den i minst2 timmar eller över natten. Funkar också med att mixa en färsk banan. Mixa bananskivorna, mjölken och jordnötssmöret eller tahinipastan till en slät smoothie.
Blir 4 dl ungefär.

black 'n green outfit

 
Ett enkelt svart linne med en söt enkel grön kjol. Ganska enkelt trotsallt. Ska åka till Emmelie lite senare idag och sova där under natten, ska bli mysigt. Ett snabbt inlägg från mig innan datorn dör, hoppas ni får en bra vecka!

Purple look

Ber en stor ursäkt för öknen här på bloggen, ingen lust i kroppen att  sitta framför datorn med detta vackra vädret vi bott i dessa senaste veckor.
Laddar upp fler bilder imorn om veckan som har hänt.
 
 

Orange

 

Bye Sweden, hello Norway!

 
 

What a lovely summer day and there is more!

Vart och myst hos UB hela veckan, gud vad skönt det vart. Vi har tjockat oss riktigt mycket när han vart ledig men nu blir det stor ändring! Slut på godsakerna en gång för alla, upp och springa tidigt på morgonen. Nu ska det bli stor förändring, igen.. Inne på andra försöket med att bli nyttig men nu ska jag verkligen ta det på fullaste allvar! Hoppas ni där ute i världen också har det jätte trevligt.

Hon som vann natten med stillhet

Hon ska äga natten med fred.
Hon ska med glädje se det lilla ljus.
Hon ska med ro skina tusen nätter om.




so slow, I know but wonderful

Får be om ursäkt för jag inte bloggat på ett tag. Vart hos mamma i Norge, hos Beatric också. Det har vart så skönt att bara låta datorn ligga och att vara ute varje solig dag ändå till klockan slår 12. Det är så skönt med sommar, blir så glad! Ska snart åka till UB. Åkte och köpte en liten pool igår så vi får väl ta och testa den idag.
 
Om någon ser så finns det en smiley i pannkakan, inte den finaste men den finns där. 
 
RSS 2.0