ÖREBRO BADHUS

tjosan, åkte hem kl 11 idag från skolan för vi slutade då tydligen.. vi hade bara två lektioner, lite roligt faktist så nu sitter jag i vardagsrummet och lyssnar på julmusik och dricker glödd direkt ur kastrullen. Längtar tills jonathan och sofie kommer hem för då ska jag, sofie, jonathan och pappa till örebro badhus! Tänkte ju att jag kunde få med mig kompis med det fick jag inte :(

Vet inte vad vi tänkt men det jag vet är att jag och matilda ska fira nyår tillsammans, myyyysmys! också har jag hanna och matilda tänkt på att vi kunde ha en minijul och ifall julle ville va med men vi vet inte helt riktigt vilken dag som passar för oss alla men vi får se!
Ska snart hoppa in i duschen, sen packa badsaker och efter det vet jag inte :o
denna bild väcker minnen, and I love it!

MORR'N MORR'N!

HÄJ Å GODMÖRA! höh, jo nu sitter jag i barnens allrum och tar det lite lungt för jag ska nämligen dra ut två tänder klockan NIO. Ska dra ut två tänder till nästa vecka också, har för många så jag ska sedan få tandställning... Prata nyligen med hanna om att hon skulle ta självmord för både jag och matilda var inte i skolan,
(inget seriöst, driveri,dödamigskojsgrejs) aja stackars lille hanna :s

Tycker det ör lite pirrigt att jag ska dra ut två tänder, igentligen är jag inte speciellt rädd för att dra ut tänderna, det är bedövningsprutorna jag är rädd för, gillar verkligen inte sprutor är nästan som livrädd för dom.. Tur som är så är jag inte lika rädd som sofie, hon får verkligen panik när hon bara tänker på sprutor.

~helgschemat~
Fredag: sandra kommer♥ mami hämtar Aiza♥ åka till stan, ev. Lördag.
Lördag: mys med familj, sandra o Aiza

Söndag: får se vad som händer..



SKA FIXA MIG, SKA DRA SNART.. ska ju int till stan och måste äta frukost och så innan, byebye

Julklappar

Köpt lite paket, julpaket.. Sitter i bervik och väntar på att tiden ska flyga fram, vi tänkte åka in till stan i går men det blev aldrig av.

Kort inlägg från mig

IT'S CANDY TIME!

HALLLOOOOO ♥

HEJHEJ! klockan är ganska mycket och jag är inte trött... någon mer som är vaken vid denna tid och är hur pigg som helst? känns som om att jag skulle kunna hoppa upp till månen stanna där och fika sedan komma ner, asssåååå?!
hihi mår jätte bra idag, sandra kom till oss vi var inne i huset litegranna sen så gick vi ut i lillhuset och så fixade massa där, så blev det att vi stannar här och sover! FUNFUN! 


matilda, jag är stum för dina ord, jag gråter för texten, jag gråter för allt det var sant.
är ingen höjdare på att skriva vackra texter som du, men du ska få något speciellt som visar att du♥jag forfarande går, och självklart lillahani♥ 


wonderful♥wonderful♥wonderful♥wonderful♥wonderful♥wonderful♥wonderful♥wonderful♥wonderful♥wonderful
RSS 2.0