kom inte på nån rubrik..

Sitter hemma och håller på att överföra massa cd skivor med musik till min dator, inte världens bästa låtar men jag tycker om dom. Vart med Frida och nåra mer idag, åkte till stan och sen så åkte vi hem. Vi skulle till bryngfjorden men jag kunde inte för att mamma var tvungen att hämta mig tidigt för hon kunde inte senare. Ska va medd Frida imorn också så det blir roligt! Skypar med Matilda och Hanna nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, skit roligt!
Orkar inte skriva mer, hejdå

hemfärd idag kanske?

Det kanske blir att åka hem idag för att min lilla fjäril ville va med mig imorn så jag måste ta mig tid med henne också. Sitter i Sandras säng i hennes rum, konstigt va? nejdå, men gick och la mig runt halv fyra igår och vaknade runt 10 idag. Känner mig helt borta, men ändå så här? Har inget att göra men ändå så massa att göra så det inte finns tid till allt. Kort inlägg från en trött Sara
.
.
.
.
.
I want you to hold me tight and never let me go, can we do it like we did the first night?

Ingen rubrik.

Ingen rubrik. det är ju en rubrik?
Sitter med Patrik i hans rum och gör inte ett skit förutom att sitta framför våra datorer, åkte till han i fredags sov här tills idag och gud vad roligt man kan ha! Jag har det alltid roligast på nätterna konstigt nog? Mekade lite med hans mini chopper både idag och igår, eller rättare sagt han mekade med den och jag tittade på och små hjälpte. Sofie och Sandra tror att dom har fått magrutor för dom har fått ett sträck på magen? så nu har dom gått från deje ända till karlstad, wtf? Vi tjejer i klassen hade snackat nånting om att nästa vecka skulle alla tjejer i klassen ha ''fest'' eller hur man kan kalla det? Men det är då de och nu är nu.
cooling?

AJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Frida sov hos mig igår tills idag då vi åkte till tandläkaren, jag skulle ju tdra ut en tand. Men det blev inte av för att den dära drickan jag skulle få verkade inte på mig så jag blev bara jätte trött och satte mig i bilen på väntan av att Frida skulle bli klar hos sin tandläkare. Somnade i bilen så märkte inte att hon kom och sen så var i helt plötsligt hemma så jag gick in på vingliga ben och la mig i soffan och somnade. Tog hål i min underläpp igår och jag blev faktist nöjd! (gjorde det själv och mina päron blev inte precis glada på mig.. men inte arga?) Satt nyligen och pressade igenom en större nål så hålet skulle bli större så att det inte ska kunna läka igen direkt..  Så nu har jag en nål i läppen? Mår inte bra, yr och kroppen hänger inte med huvudet men jag får se hur jag mår imorn ifall jag kan gå till skolan eller inte. Konstigt nog så vill jag va i skolan? saknar det, tycker det igentligen är ett rent helvete men det är ju roligare än att ligga hemma i sin säng helt själv.

stackars käft ;(

min stackars käft ska förlora en av sina närmsta vänner, min tand ska bort, tras ut och min stackars käft kommer kännas konstigt. SKA ÄTA SEMLA NU MED MINA GODINGAR! Frida, Elin och syrran min, MUMS.. ganska fjompigt inlägg men kanske skriver mera senare.. tjo så länge

FRIDA O SARA

Hallå där! sitter hos Frida och tuggar lite nudlar, mums vad gott! Kom från skolan bara för ett tag sen då vandrade jag och Frida hemåt till henne. Hade so idag och den är ungefär 2 timmar lång, så man får ju ont i rumpan av att sitta still hela lektionen tillslut så jag och kunde inte hålla oss i skinnet så det blev lite stökigt.. Men vi tog rast och gick till godis lagret. Tjocka, vi vet.

KurtisKramar från fridish jaoo :D <333 mehehehe...... Kurt....Kurt.., JARRÅ :p<3PWUSSSSSS
Min lilla fjortis tjej, fjorton år så då blir man lite fjortisssssssssss. Men nu säger jag hejdå och så får ni lite bilder
Mina fjärilar 

första inlägget, fast nä..

Hej mina godingar! Idag har jag inte gjort så mycket för jag vaknade nyss och dirket så startade jag datan. Igår så hade vi friluftsdag och jag, Elin och Frida valde att ''pimlpa'' så vi satt ute på mariebergsviken och pimplade, fast vi fick ingen napp. Vi fick lunch och det var hamburgare vi fick, brevid där all mat stog fanns det en liten inhängnad med en massa höns och 3 tuppar, en gammal, en medel ålder och en ung tupp. Vi gick dit och gav dom lite bröd, Frida låta ganska likt hönor/tuppar så hon började och dom svarade faktist! Fast ingen av oss har inte den blekaste aning om vad dom sa eller vad Frida sa till dom.. När det var dags att åka hem så tog vi bussen hem, Elin fick skjuts av sin morfar, tror jag för hon skulle direkt hem till han och sedan hennes pappa. När jag, Linus och Frida skulle åka hem med bussen så gick det inte ens att sitta ner, bussen var jätte proppad med människor så man fick stå och trängas. Men när vi väl kommit hem så gick vi ner till Fridas rum och jag tog av mig mina strumpor, usch vad jag ogillar blöta strumpor och proppfyllda bussar.  Efter vart hos henne nästan hela dagen så åkte vi hem till mig och väntade in Jennie för hon skulle också sova här. Vi bakade chokladbollar, gjorde sockervadd, Brände nästan ner anexet, skypade med Pedman och Kasper, dom var som kallade ''Fjortisfulla'' så ja det gjorde ju saken ännu roligare. Runt 12-1 på natten gick vi ut för att få i oss en del av den friska världen och bli lite piggare, fast det var jätte kallt så vi var bara ute i några ynka få minuter. Sen så började vi bli trötta, Jenny gick och la sig i sängen, Frida somnade på golvet och jag satt ensam i soffan framför datorn, gick och la mig typ en halvtimme efter dom somnat. Vaknade för 20 minuter sen, tror jag så nu sitter jag och skriver med syrran min på skype men hon loggade ut precis.. Sen vet jag inte vad vi ska göra, vi får se vad vi hittar på! Puss och hej!

hellu

Sitter i so salen och klassen är ur kontroll.. alla sitter ner men herregud vilket babbel! Vi håller på med ''massmedia'' och just nu pratar vi om hur många timmar man sitter vid internet om dagen, ungefär. Idag har vi so, engelska, svenska, matte lite raster här och där, lunch också. Måste fortsätta arbeta nu, måste få bra betyg!

går det att va finare? HAHAHAHAH PUSSSSS ELIN

shame on me.

nu kan man verkligen säga att det var ett tag sen jag bloggade.. Haft så fullt upp med mitt "riktiga" liv i verkligheten och inte internet. Det har varit en jätte underbar helg med glädje och bus, vart och är med Frida, Elin, Sandra och syrran. Det börja med att jag igentligen skulle iväg hem till Patrik och sova där men det gick inte så det blev tjej helg istället. Vi sov hos Frida på fredagen, mig på lördagen och så på söndagen ska vi sova hos elin, vi är nämligen lediga på måndag så man får ju passa på att ha så roligt man kan! Det är ingen av oss som har sovit speciellt mycket,men Elin slog oss alla! Hon var vaken hela natten tills nu, nu sover busfröet i sängen medans Frida ligger på golvet, Sandra och Sofie ligger i lillsoffan och slumrar medans jag sitter ensam vid datorn i fåtöljen.
vid 12 slaget igår så stog jag, Frida och bakade kladdkaka med kokos i, det är faktist jätte gott. Vi har skypA med pedman nästan hela natten och Sandras kille.
RSS 2.0