Green makeup

Inte det finaste hyn just vid tillfället men men? Fick lust att göra något så jag började dra på mig lite smink och så här slutade de^^Blev en glittrig grön sminkning, kanske får försöka ge mig på den lila ögonskuggan som det nästan bara är små mini paletter i, som små plast korn. Rensade mitt smink nyligen och tog bort allt jag inte ville ha så nu blev det lite mer ordning på allt.
 

Glad påsk!

Nu är påsken här igen som varje år. Hoppas ni alla där ute har en jätte trevlig påsk!
Ska äta lite mysig påskmiddag med alla i huset och sen packa saker tills imorn för då bär det av mot mamma i Norge.  Runt omkring allt nu så tänkte jag köpa en vattenkamera, får se om jag orkar spara upp till det, antagligen en Pentax Optio WG-2 black (1) eller en Panasonic Lumix DMC-FT5 black (2) Skulle vara väldigt roligt att kunna både filma och ta kort under vattnet.   Funderar också på att kanske köpa en samsung GC100 Galaxy camera white (3)

Bara att börja spara^^
 1.

2.

3.

What should I wish for?

Har en liten önskelista planerad men än är jag inte helt säker. Inte bara jag som kommer bli överraskad när jag fyller år. Snart är det banne mig min tur att vara glad.

Time too feel the love, too be the love, too make some love. Let the love in or let me just fall in love again. Let me be happy for once.

När jag har ett hål i mina kläder;

När kläderna börjar rasa så är det helt okej och roligt att både dra och klippa i sönder det. Slutade med att jag fick världens kortaste shorts, Har också ett vitt linne jag drog isär för några månader sen, ganska mysigt med försörda saker. 
 
 

Power bars

20 Bars
2 äggvitor
1 banan
2 dl havregryn
1 dl hela linfrön
15 mandlar
2 msk kakao
4 msk jordnötssmör
50 g proteinpulver med chokladsmak 
 
Så här gör du:
Du mixar/mosar bananen och äggvitorna, blanda sen i jordnötssmöret, proteinpulvret och kakaon. Blanda ner havregryn, linfrön och mandlar, du kan mixa/skära mandlarna tills dom blir mindre ifall du vill. (Det gjorde jag).  
Bre sedan ut på ett bakplåtspapper och ställ in i mitten av ugnen på 175¤C i cirka 10 minuter. När de är färdiga är det bara att skära ut 20 bars. 
 
Tips! Gör dom inte för tunna, då blir dom lite för hårda och inte lika smarriga. De smular väldigt mycket av linfrönen så ifall du inte vill ha en massa frön på golvet, håll dig över nånting. Du kan slå in dom i något slags papper så de ser lite mer finare gjort ut. (La in mina i smörpapper).
 
Cooozy. Sovit bort nästan hela dagen, vart helt utmattad. Druckit en massa vatten för att få bort suget av att äta något sött hela tiden. Funkar rätt så bra, hoppas det funkar lika bra imorn som idag bara.
 
 
 

#Red lips baby

 

Du klarar dig bra utan mig. Ärligt, jag klarar mig inte utan dig så mycket längre.

I was so afraid to lose you, but I never tought it could happend. Like always, I was wrong. 
Åter kommer när mitt sinne finner frid.

Perfect morning with the ladies

RSS 2.0