Valborg!

Drar snart iväg till Elin för att sedan vänta in resten av tjejgänget, sen mot pizzerian tror jag och sedan mot brasan. Ska bli jätte mysigt, titta på fyrverkerier, god mat, trevligt umgänge och sleepover^^ 
 

Om jag bara kunde flyga

skulle jag redan vart borta förr länge sen.
Får försöka dränka min olycka i leenden så alla ser vad bra jag mår.
 

Vad jag än gör tas allt jag älskar ifrån mig

Allt jag älskar får jag inte ha, de ska alltid ta det ifrån mig. Allt ont går imot mig. Blir så jävla less på det. 
Fyfan för idioter.

Klänning till skolavslutning

479kr
499kr
 
Vill beställa någon av dessa klänningar för att ha på skolavslutningen men vet inte vilken av dem.  Den högst upp tycker jag är ur gullig och dessutom passar den väldigt till sommaren också. Klänningen som är vitare tycker jag verkar lite mer som  en finare klänning, till mer speciella tillfällen men skulle kunna ha den på sommaren också. Men vet inte vilken jag vill ta för jag har blvit kär i båda två lika mycket! Sen så måste jag köpa skor som passar, är så dålig sko-köpare, men jag hittar väl ett par så småning om. Hoppas det blir en riktigt varm sommar i år!

twelve to twelve and then it starts over again.

You ain't fooling me anymore. I take my own time now, bitch. 

Lite från Ullared

Åkte till Ullared med Mamma, Jonathan och Sofie. Riktigt stort var det, har aldrig vart där förrens nyligen. Vi var där i lördags och det var folk överallt! Men gud vad roligt de var att springa runt där så fötterna brände. Vill gärna dit igen, kanske nästa år? Köpte kläder, bentyngder som man har till när man är ut och går, trädgårds handskar ( köpte dem för de var söta, bara). Tränings hantlar eller vad det heter, man klämmer på dom för att bli starkare tror jag. Pincett, Nagelklippare, liten spegel, tidtagare, sminkborstar och så köpte jag lös ögonfransar för de va så billig och för jag kunde.
Snart fyller jag år dessutom, 15 år. Inte så stort enligt mig, bara ett år äldre, skulle vart skönare om jag fyllde 18^^ Då skulle jag kunna fly min kos. Om 18 dar blir jag ett år äldre, om 18 dar blir jag den lyckligaste tjejen på jorden. 

after all, I'm still alive, but something's wrong? ey.

I don't care who you think you are, all I know is we're all humans. I can't see any diffrent between you and me, her and him, they and us. 
 
 
 
08/04/12 
me; waiting.
 

 


Dator fri

Lämnat in min dator så får se om den blir lite bättre, hoppas de. Ska på konfa läger imorn tills på söndag, ska bli mysigt! Köpt lite paket åt Hannah som fyller år på lördag, skojigt ska det bli att då fira henne! Kommer nog inte bli så många inlägg nu när jag inte har någon dator men kanske ett mobil inlägg tror jag duger ibland. Funderar på hur jag ska forma min dag efter jag kommit hem så jag håller koll på allt, får se då så jag kan försöka sova snart. Godnatt och hej på er alla!

När katten är i farten

RSS 2.0