~chokladboll, sofie, koja, ensam hemma~

Gjort en enorm chokladboll som jag sitter och äter på, måste erkänna att det börjar redan bli mättande! Sofie gjorde också en chokladboll. Syrran och jag har byggt en liten koja i köken, ganska roligt att bete sig liten då och då. Mamma och Pappa ska till Tors-möte så vi blir ensamma hemma för en stund, Jonathan är hos Linus så det är bara jag och syrran hemma. Nu tittar vi på -Sagan om ringen och myser ner oss i soffan.
Stackars chokladboll ser mini ut på bilden, sörjer för den! snart den ligga i min mage..

jallajalla

det var ett tag sen jag bloggade, har bara inte orkat med att va inne på datorn så jag har suttit vid tvn hela tiden ist:oo
sitter i matildas rum på en madrass ho har lagt ut på golvet, lite tidigare förut var hanna här. Vi hade det mysigt och såg på film, åt pizza, chips och dricka. Senare mot kvällen åkte hanna hem och det blev bara jag och matilda kvar, vi såg på ännu en film, åt pizza, drack dricka och åt chips, höhö.

Hola, me llamo sara!

hej, mitt namn är sara!
wow, kvällen var skitrolig, natten var ännu roligare! Något som jag skulle kunna göra om, helt klart!

Vart hemma hela dagen idag, åkte bara iväg till ica och sen hem. Nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik och skyp4r med hani, visar lite coola grejer med tändstickor.. :P
jag igår när jag kom hem..

the sun is shining bright today and i love it!

Älskar solen, älskar sommarn, älskar allt just idag! solen får mig på så glatt humör! Nothing can go wrong today.
 
 
Vaknade i soffan idag, ännu gosigare, solen sken upp i rummet och jag skuttade upp, gick runt lite sen tog mig frukost. Väntade på att familjen skulle vakna och så sen så satte jag mig vid datorn, inte precis så jag borde göra när det skiner ute, men alla måste få reda på att solen skiner, jag är glad och allting kommer blir bra idag!
det rimma ju lite?  Vet inte vad jag ska göra, vet inte vad som ska hända eller jo en sak, ska till frida kl 6, hon har nämligen fyllt 14 nu/fjortis åren..  hehe, pappa står och vispar, undrar vad han vispar?
 

knubbis gänget, ut och ät!

Nu ska jag och tjejorna ut och tjocka i oss lite, mötas vid skårepizzan.  Kändes som om vi inte ens va i skolan i två timmar, dagen har gått jätte snabbt!  Just nu vet jag inte precis vad jag ska skriva men jag mpr bra och jag hoppas ni mår lika bra så! eller bättre.

You can't get too mutch love ~

Bara några få månader kvar tills det gått 14 år sen jag föddes, genom alla dessa år har jag fått kämpat och kämpat och det är en sak jag aldrig tänker ge mig med. Jag vill ha vänner man kan lita på, vänner som säger en sak och håller den, inte bara sviker och trycker ner en. Jag har tur att två av mina gamla vänner höll fast vid mig och jag höll fast vid dom och inte släppte taget från er, Jag vill att ni  två ska veta hur mycket ni betyde och har betytt för mig genom livet, ni har gjort en sådan stor skillnad av mitt liv! Utan er vet jag inte vart jag varit och vad jag hade gjort utan er. Jag har gjort mina misstag, alla har gjort misstag, jag erkänner och står för de fel jag gjort, jag vill ställa det till rätta men inte enkelt det är, vissa fel går bara inte att laga. 
Min ängel sa till mig en dag; Du tänker väl inte -oh gud det är dom, vad glad jag blir!, när du ser oss..
men det slog mig, jag tänker så varje gång jag se dom för som kan inte få mig att sluta le inombords!  Dom må ha retats med mig och jag gjort en sur min, vi må ha bråkat och jag vart deppig, men varenda gång jag ser dom så är det som om allt blir klart, jag kan inte hålla imot att le!
 
 
 
Love dosen't end soo well every time, but it just keep on working!
 

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH

http://epic-fun.tumblr.com/post/14633119037
det finns inget att säga utom; AHHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHHAHAHAHAHAH

byebye angels

När mina små änglar kom så gjorte vi smothie's alá Angel. Haft en super rolig dag, enligt mig iaf och dom verka också tycka det hoppas jag.  Runt tio skulle dom hem så mamma skjutsa hem dom, sen så åkte vi och hämta jonathan och sedan hemåt. Gjorde lite smothie och fryste ner det, de blir jätte gott!  Är ganska pirrig i magen, för jag vet en som saknar mig och så är det ju så att jag saknar ju han med, hihi :D
Vet inte vad jag ska göra, sitter på mitt rum med sofie och bara sitter isolerad vid datorn, känns som om den styr mitt liv. Aja, imorn så ska jag vara med äglarna igen, vi ska åka till cockie, sen badhuset och sen troligtvis sova över (om det går) och Cockie är en häst, så ni vet.

Mina änglar ;*

Mina små änglar kommer nog snart, tror jag. När dom kommer ska vi nog göra smothie, mamma var iväg för ett tag sen och köpte allt, nu kom dom, ni får mer senare pussss

FLYGER ÖVER MÅLN OM JAG FÅR DETTA!

http://www.skatepro.se/219-5406.htm
http://www.sportamore.se/produkt/20080-urbanears-plattan-uni-rosarosavit

she's my bro yo!

miss the summer ;*

jag och Matilda sitter i hennes säng med en datorn var i knäet och tvn är på, för bara en liten stund sen satt vi och pratade om sommaren. Gud vad jag saknar sommarn! jag har bestämt att jag tänker börja sommar jobba och att jag ska köpa mig en longboard, systemkamera och ha den bästa sommaren!  ska verkligen ta tid och ha roligt denna sommar för förra sommarn så satt jag mest inne och var inne på datorn ist för att vara ute i solen med nära och kära.  Men i år! då! då blir det ändringar! då ska jag och mina sötisar va var och varannan dag och bara umgås! Har tagit mig tid och bestämt att vi ska åka iväg någon stans så vi kan bli bruna och fina! Enligt Matilda så är jag rumpi, undrar varför?
Nu är det vinter, snön ligger på marken och gosar och så sitter vi inne och drömmer om sommaren..
love love love love love

RSS 2.0